1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Smelt de kokosolie en meng deze met het amandelmeel, de eieren en de honing.
3
Hak de pecannoten en snijd 100 g frambozen, beiden grof.
4
Schep de pecannoten en de frambozen voorzichtig door het amandelmeelmengsel.
5
Vet een bakblik of ovenschaal in met een beetje kokosolie en doe hier het deeg in.
6
Bak het deeg ongeveer 25 minuten tot goudbruin.
7
Voeg ondertussen de rest van de frambozen en de Arla Skyr 0% nature samen en pureer met een staafmixer.
8
Laat het deeg volledig afkoelen en snijd er dan repen van.
9
Maak tot slot strepen van de frambozen-Skyr op de repen en bewaar in de koelkast.
1
Verwarm de oven voor op 180 graden.
2
Smelt de kokosolie en meng deze met het amandelmeel, de eieren en de honing.
3
Hak de pecannoten en snijd 100 g frambozen, beiden grof.
4
Schep de pecannoten en de frambozen voorzichtig door het amandelmeelmengsel.
5
Vet een bakblik of ovenschaal in met een beetje kokosolie en doe hier het deeg in.
6
Bak het deeg ongeveer 25 minuten tot goudbruin.
7
Voeg ondertussen de rest van de frambozen en de Arla Skyr 0% nature samen en pureer met een staafmixer.
8
Laat het deeg volledig afkoelen en snijd er dan repen van.
9
Maak tot slot strepen van de frambozen-Skyr op de repen en bewaar in de koelkast.